Dekor od stakla u bojama zime

article image

NE POSTOJI BOLJI NAČIN DA DOČEKATE PRAZNIKE NEGO FOKUSIRANJE NA SVE ONO ŠTO JE ZAISTA VAŽNO I PRETVORITE SVOJ DOM U BAJKOVITO MJESTO PREPUNO MAGIJE.

Zima je doba sajmova i dio godine koji svoju ljepotu posvećuje dekoraciji.

Tvrtka ”Staklar Pino” nam predstavlja interesantne novitete, kako bi potvrdili svoje korijene i kvalitetu proizvoda proizvedenih u Istri. Dragocjeni komadi dekora, nježni oblici i blistave boje obogaćuju njihove prestižne predmete od stakla, kreirajući dekoraciju koja se izdvaja po  nepogrešivom stilu i eleganciji.

Stakla u bijeloj  boji mogu biti vaš najbolji saveznik u uređenju doma. Bijela boja je simbol čistoće, jednostavnosti i profinjenosti.

Znamo, mnogi od vas zakolutat će očima, no bijela nije slučjano kraljica interijera među bojama, a dom će uvijek izgledati dotjerano i efektno, neovisno o tome uređujete li ga sami ili pak tražite pomoć dizajnera interijera.

Staklo se primjenjuje u izradi namještaja, ograda, stepenica, podova, stropova itd. U kombinaciji s bijelom bojom, staklo postaje dominantan i snažan detalj u prostoru.

Osim svojih estetskih vrijednosti, koje pojačavaju doživljaj interijera, vrlo je praktičan za efekte koji će prostor vizualno povećati, osvijetliti, produžiti ili povisiti. Pravilnom primjenom staklenih elemenata u prostoru, pojedini nedostaci mogu se korigirati i pretvoriti u prednosti prostora.

Umjetničke obrade stakla naglasit će atraktivnost interijera i dati mu osobitost koja se teško može postići primjenom drugih materijala.

Posebni efekti u prostoru se postižu postavljanjem staklenih podova ili stropova. Ovakve izvedbe, upotpunjene i svjetlosnim efektima, učinit će interijer doista posebnim.

Staklena rasvjetna tijela upotpunit će priču o primjeni stakla u interijeru i pokazati kako i hladan materijal može postati topao i ugodan.