Dekor stakla u bojama prirode

article image

Minimalističke kuhinje odnedavno su potpuno moderne. Čiste linije i jednostavni oblici su ti koji prednjače. Jednobojni, i uglavnom često bijeli kuhinjski ormarići idealni su u gotovo svakom uređenju. Dok kuhinja s jedne strane djeluje previše čisto, kako bismo to nazvali „sterilno“, s druge strane upravo je zbog toga možemo često preuređivati i mijenjati.

Da biste izbjegli jednoličnost u vašoj kuhinji, preporučujemo vam da se poigrate s dizajnom kuhinjskog stakla. Da, dobro ste čuli! Zašto ne biste umjesto zidnih pločica koje dolaze iznad radne plohe pa sve do gornjih ormarića postavili kuhinjsko staklo u bojama prirode? Kuhinjsko staklo je vrhunska i dostojna zamjena za zidne keramičke pločice.

Za izradu kuhinjskog stakla koristi se kaljeno staklo koje je otpornije na udarce i na lomove, sigurnije je, jednostavno se postavlja i održava i što je još bitno, reflektira svjetlost.

Sve što morate učiniti je odlučiti koji želite motiv, zatim naručiti staklo i u vrlo kratkom vremenu moći ćete osvježiti svoj dom i unijeti dašak prirode u vaše životno okruženje. Želite li prekrasni vodopad? Boje jeseni? Prekrasno polje maka? Ili možda zalazak sunca na pučini?

Posjetite Staklara Pino koji će vaše želje pretvoriti u realnost!