Dekorativna ogledala – savršen detalj za uređenje interijera

article image

Detalji interijera, glavni su elementi koji imaju veliki utjecaj na cjelokupni dojam prostora. Neki detalji daju poseban dodir svojim nevjerojatnim oblicima i dizajnom, a drugi pak kontrastiraju bojama i igraju se kao poveznica dva ili više različitih stilova. Naravno, ima i onih koji daju točno ono što tome prostoru nedostaje – više prirodne svjetlosti i igra vizualnim dimenzijama. Ako na taj spisak atributa dodamo i dinamiku i funkcionalnost, ne vidimo kako bi itko uspio odoljeti redizajnu bilo koje prostorije uz dekorativna ogledala koja daju upravo to nešto posebno što toj prostoriji nedostaje, a što Staklar Pino donosi!

Dekorativna ogledala su već odavno prestala biti samo obična ogledala. Danas su ona pojam kojima se unosi iluzija većeg i šireg prostora s naglaskom na najatraktivnije kuteve. U dnevnom boravku primjerice, možete izabrati veće zidno ogledalo koje postavljeno horizontalno, efektno stvara dojam prostornosti i veličine naglašavajući reflektiranjem upravo atraktivne dijelove koji su se situirali u njegovom okviru. Također, ukoliko je vaš zid već popunjen određenim dekoracijama, zašto onda ne dodati još jedno u obliku ukrasnog ogledala koje će zanimljivim okvirom i nevjerojatnim dizajnom mamiti sve uzdahe! Već postojeće linije i boje koje čine prostor dnevnog boravka, savršeno se mogu nadopuniti ogledalom koji će s estetske strane prostor učiniti u potpunosti jedinstvenim.

Za manje prostorije, ogledala su idealna za vizualno povećanje prostora, a uvijek možete iskoristiti i reflektiranje prirodnog svijetla čime svaka prostorija postane življa i efektnija, stavljajući naglasak na sve boje, oblike i linije.

Staklar Pino u svojoj ponudi nudi oblikovana i dizajnirana ogledala različitih dimenzija koja se mogu prilagoditi svakoj vašoj želji, stilu i osobnosti, kako vaše, tako i osobnosti one prostorije kojoj želite ponudi potpuno novi izgled s ovim jednostavnim, ali efektnim detaljom!