Do chic kupaonice uz atraktivna ogledala i tuš kabinu

article image

Kupaonica čini uistinu osobno mjesto Vašega doma. To je mjesto za opuštanje, relaksaciju i uživanje te predstavlja pravu malu oazu sreće. Stoga je važno i da sami dizajn kupaonice odgovara Vama i Vašem stilu, te da odiše onim posebnim karakterom kojim se postiže posebna razina chic dizajna! Ne brinite, za postizanje wow efekta nije potrebno mnogo, dovoljno je samo staklo – najdraže dizajnersko i arhitektonsko rješenje koje se različitim izvedbama može prilagoditi svim elementima i komadnim namještajima!

Atraktivnim ogledalima na zidu kupaonice podignite monotoniju boja. Prekrasnim i atraktivnim dizajnom okvira stvorit ćete izvrsni balans cijeloga ogledala koji će potom svojom chic ljepotom stvoriti dojam elegancije i atraktivnosti. Dakako, postoji mnogo različitih veličina, stilova i oblika stoga se poigrajte u odabiru, birajte kontrastne boje zidovima i uskladite ih sa samim stilom i dizajnom komadnih elemenata.

Osim atraktivnih ogledala, odaberite i staklenu tuš kabinu! Ista čini idealno rješenje za kupaonice, dajući osjećaj prostornosti, svježine i svjetlosti, a odlično će se uklopiti u postojeći dizajn, ali i uz efekt odabranih ogledala! Naravno, ne moramo niti spominjati sve estetske i funkcionalne prednosti stakla!

Staklar Pino pružat će Vam samo najbolje iz svijetla stakla te isto prilagoditi postizanju najviših zahtjeva chic kupaonice!