Dodijelite vlastitom interijeru moderan izgled staklenim ogradama

article image

Staklene ograde koriste se u mnogim javnim, ali i privatnim objektima. Nije samo riječ o vanjskim ogradama za balkone i terase koje pružaju sigurnost nego i unutarnjim ogradama za podržavanje stepenica, staklenim pregradama za odvajanje prostora i slično.

Staklene ograde neizostavan su dio svakog objekta jer pridonose modernom uređenju interijera kojemu svi toliko težimo. Izrađene od kaljenog, obojenog i satiniranog stakla debljine 8-12 mm, staklene ograde su odličan odabir bez obzira na to radi li se o privatnom ili poslovnom prostoru. Budući da su izrađene od visokokvalitetnih materijala, staklene ograde ispunjavaju sve sigurnosne zahtjeve. Postoji više načina pričvršćivanja stakla, a sve to, dakako, ovisi o vašim potrebama i željama.

Zašto odabrati staklene ograde?

Iluzija većeg prostora

Jedan od glavnih razloga zbog kojeg su staklene ograde danas toliko popularne kada je riječ o uređenju interijer je taj što stvaraju iluziju većeg prostora. Dakle, prostor djeluje većim nego što stvarno jest, a to se ne može postići upotrebom metala, željeza ili nekog drugog materijala.

Otvoreni, svjetliji i prozračniji prostor

Zatim, staklene ograde su toliko popularne jer ne blokiraju svjetlost, što znači da ćete u cijeloj kući/stanu imati obilje dnevnog svjetla. Samim time, stvorit ćete otvoreniji, prozračniji prostor. Prirodno svjetlo će slobodno „teći“ interijerom, za razliku od prostora u kojima sunčevu svjetlost blokiraju tradicionalne ograde ili stijene.

Pridonose modernom uređenju interijera

Staklene ograde u svaki prostor ulijevaju dašak elegancije i luksuza. Na taj način u trenu možete promijeniti izgled vašeg interijera i prilagoditi ga modernim zahtjevima.

Za sva dodatna pitanja i savjete posjetite Staklara Pino. Osim toga, ondje ćete pronaći široku paletu proizvoda vrhunske proizvodnje i kvalitete po pristupačnim cijenama!