Kako dekorativna ogledala doprinose ljepoti interijera?

article image

Svaki interijer piše svoja nezaobilazna pravila dizajna. Kod nekih se radi isključivo o bezvremenskim ljepotama samih linija ili idealnih tekstura koje naglasak stavljaju na određene centralne komade, dok kod drugih glavnu riječ vode prekrasno dizajnirani detalji čije linije dodatno doprinose stvaranju intrigantne ljepote cijeloga prostora. Ako se pitate koji su to detalji, dopustite da Vam predstavimo dekorativna ogledala i njihov jedinstveni utjecaj na interijer.

Ogledalo na zidu doprinosi stvaranju dubine i izazivanju intrige. Njime se naglašavaju boje i dodatni pogledi na umjetnička djela i posebne komade i elemente suprotnih zidova i kutova. Dekorativna ogledala različitih dimenzija i oblika predstavljaju idealne komponente koje doprinose naglasku samoga dizajna doma, te estetski obogaćuju i otvaraju prostor stvarajući prostranost i svjetlost, a odabirom odgovarajuće teksture, oblika, dimenzija i samoga stakla postižete fantastičnu efektnost i naglasak na one elemente oko kojih se vrti cjelokupni dizajn prostorije. Dekorativna ogledala doprinose i dozi sofisticiranosti i luksuza, te svakako i sami po sebi mogu predstavljati ključnu točku prostorije, pogotovo ako se kombiniraju s nekim komadnim namještajem zanimljivog dizajna jer na taj način svaka linija dolazi do znatno boljeg izražaja.

O kojoj god prostoriji da govorimo – kuhinja, dnevni boravak, spavaća soba, kupaonica ili hodnik – dekorativno staklo savršeno će doprinijeti njenoj ljepoti. Birajte zanimljive motive, teksture i dizajn, a za pravu realizaciju njihove bezvremenske ljepote, obratite se Staklaru Pino!