Kaljeno staklo – odlične tehničke i dizajnerske komponente

article image

Staklo, popularno dizajnersko rješenje za viziju savršeno ukomponiranih staklenih površina i elemenata i kreiranih linija prostorije i namještaja, uistinu ima široke mogućnosti primjene, pogotovo ako se radi o kaljenom staklu koje možete pronaći u trgovini Staklar Pino. Kako biste bili sigurni da ste odabrali najbolje rješenje za vaš dom, vrijeme je da se upoznate sa svim prednostima kaljenog stakla koje će se savršeno uklopiti u dizajn vašega doma, a najviše u vašu kreativnu viziju koju svakodnevno nadograđujete i upotpunjavate detaljima!

Sigurnost i visoka čvrstoća karakteristike su kaljenog stakla koje se još naziva i sigurnosnim staklom. Zbog specifičnosti svoje izrade, riječ je o termički obrađenom staklu čime se postiže veća gustoća molekula na površini, a rjeđa u sredini stakla, zbog čega su najvažnije karakteristike istoga veća otpornost na udarce, savijanje i promjenu temperature. Naravno, osim komponenata izrade i tehničke strane, kaljeno staklo uistinu doprinosi eleganciji, ali i luksuzu vašega doma punog svijetla i nevjerojatnih dimenzija prostornosti. Također, sama primjena kaljenog stakla uistinu nudi puno mogućnosti, dizajna i kreativnosti. Isto može doprinijeti ljepoti vrata i prozora, rasvjeti stropa, staklenih ograda i unutarnjih pregradnih i pomičnih stijena, kao i primjeni u naglascima linija prostora i namještaja.

Staklar Pino nudi široku ponudu i asortiman kaljenog stakla koje se može prilagoditi svakoj vašoj zamisli i viziji, a umjetnost elegancije i luksuza, uistinu će vaš dom učiniti kreacijom i dizajnom iz snova!