Klizni stakleni sustav – jednostavna primjena u poslovnom prostoru

article image

Staklo u poslovnom prostoru izvrsno je rješenje za veće osvjetljenje prostora, kao i za estetsku komponentu koja odražava profesionalnost i eleganciju. Osim modernog izgleda, staklo odaje dojam prozračnosti te stvaranju ugodnog radnog okruženja, koje je jedno od najvažnijih elemenata poslovnog prostora.

Klizni sustavi su pritom jednostavna i praktična rješenja koja se ugrađuju u prozore, vrata ili staklene stijene. Staklar Pino nudi također i jedinstvena dekorativna rješenja, pa je tako moguće naručiti kaljeno staklo, klasičnog izgleda koje odaje dojam ozbiljnosti, ili pak razigranija rješenja pljeskarenog stakla ili s uzorcima, izvrsna za poticanje kreativnosti u radnom okruženju. Pljeskareno staklo je također prikladno za ucrtavanje loga firme ili sličnih rješenja koje će učiniti Vaš ured vizualno privlačnijim i elegantnijim.

Staklar Pino, staklarski obrt koji traje više od 40 godina, konstantnim usavršavanjem i uvođenjem novih tehnologija odlikuje se visokom kvalitetom svojih proizvoda, koje u najvećem dijelu proizlazi iz vlastite radionice tako da je vrijeme dostave minimalno. Ukoliko se ne možete odlučiti za oblik ili dizajn stakla za poslovni prostor ili dom, osoblje Staklara Pino pomoći će Vam odabrati pravi uzorak za Vaše potrebe. Zaputite se u Staklar Pino i osigurajte vrhunsku kvalitetu stakla za Vaš poslovni prostor.