Moć ogledala Staklara Pino

article image

Mali staklarski obrt koji je nastao 1976. godine u Poreču po imenu Staklar Pino, polako se razvio te se s njime širila i njegova ponuda u kojoj danas stoje staklo, ogledala, kuhinjska stakla, staklena vrata, tuš kabine pa čak i staklene ograde.

Što se tiče ogledala ovog proizvođača, ona su debljine četiri do pet milimetara, a obrade koje mogu vršiti na njima su bušenje, brušenje, fasetiranje i pjeskarenje. Sva njihova ogledala možete vidjeti u njihovom izložbenom salonu. Ogledala mogu biti odličan dodatak svim prostorima te vrlo lako transformiraju svaki dio Vašeg doma dok mu pružaju određenu dozu originalnosti i individualnosti. Još jedan veliki dodatak koji ostvaruju ogledala u prostoru je vizualna varka da je prostor veći zbog refleksije ogledala, a ako želimo biti jedinstveni, postoje ogledala s raznim svijetlima koja ga ukrašavaju i pružaju bolje svijetlo i veći prostor.

Staklar Pino nam omogućava da izaberemo oblik ogledala pa tako izrađuju i okrugla ogledala koja se jako dobro uklapaju u sve stilove našeg doma iako daju malo drugačiji izgled, otkačeniji. Bez obzira na stil, oblik, veličinu ili boju ogledala koje želimo oni nam predstavljaju veliki element u dizajnu i interijeru našeg doma, unose ravnotežu i kontrast te preuzimaju ulogu glavnog elementa u prostoriji. Velika ogledala također čine prostoriju svjetlijom, dok mala dekorativna ogledala daju dušu vašim prostorijama te predstavljaju glavne elemente dekora.

Na temelju odličnih recenzija korisnika njihovih usluga, možemo zaključiti da je Staklar Pino odlična opcija za kupnju novog ogledala koji će probuditi vaš dom.