Moderan interijer nezamisliv je bez stakla

article image

STAKLO OSVAJA ČISTOM ELEGANCIJOM, A KAD SE KOMBINIRA S DRUGIM MATERIJALIMA – METALOM, DRVOM ILI KAMENOM,  POSTAJE DOMINANTAN I SNAŽAN DETALJ.

Staklo svakom prostoru udahnjuje eleganciju, profinjenost i prozračnost.

Dizajn modernih interijera je baziran na minimalizmu u odabiru namještaja, boja i dekorativnih detalja. Primjena stakla je gotovo obavezna.

Mnogi doživljavaju staklo kao nešto hladno, lomljivo, čak i nepraktično, ali nove tehnologije izrade i obrade stakla, dizajn i funkcionalnost stakla u bilo kojem prostoru to apsolutno opovrgavaju. Svojom transparentnošću, estetikom, mogućnostima obrade i oblikovanja, staklo se nametnulo kao materijal idealan za uređivanje stambenih, poslovnih i javnih prostora.

Različitim obradama stakla, poboljšala su se njegova svojstva, a pogotovo sigurnosna, koja ga čine teško lomljivim čak i u najtanjim izvedbama. Staklo se primjenjuje u izradi namještaja, ograda, stepenica, podova, stropova te svojom ljepotom i osobitošću postaje ukras cijelog prostora. Osvaja čistom elegancijom, a kad se kombinira s drugim materijalima – metalom, drvom ili kamenom,  postaje dominantan i snažan detalj.

Osim svojih estetskih vrijednosti, staklo vizualno povećava prostor, propušta svjetlost i pridonosi dojmu otvorenosti prostora. Pravilnom primjenom staklenih elemenata, pogotovo kod adaptacija, mogu se korigirati pojedini nedostaci i čak ih  pretvoriti u prednosti. Staklo je idealan materijal i za razne umjetničke obrade, što će vašem domu ili poslovnom prostoru naglasiti atraktivnost i dati osobni pečat.

Obratite nam se s povjerenjem i učinite svoj dom uistinu posebnim!