Moderne staklene tuš kabine

article image

Jedan od najvećih i najvažnijih dijelova svake kupaonice jest tuš kabina koja se dobro uklapa u ostatak njezinog prostora – dizajnom i veličinom. Staklene tuš kabine u potpunosti se mogu prilagoditi vašoj kupaonici i željama, a osiguravaju maksimalno iskorištavanje prostora kako ne bi postojale prazne rupe ili kako ne bi sve bilo prenatrpano.

Moguće je izabrati tuš kabine od kaljenog ili laminiranog stakla debljine od 8 do 10 milimetara te se one izrađuju po mjeri i učvršćuju inox okvirima koji vizualno ne smanjuju vašu kupaonicu već je čine prostranijom. Ovo je vrlo praktično rješenje za vrlo male kupaonice bez mnogo mjesta, a dizajn i izgled samog stakla i kabine potpuno je prilagodljivo. Što se tiče okova za tuš kabine oni su rađeni od visokokvalitetnih materijala te su otporni na koroziju – tako će vaša tuš kabina uz moderan dizajn imati i veću i dužu funkcionalnost.

Tvrtka „Pino Staklar“ izrađuje staklene tuš kabine po vašim željama i zahtjevima, kako biste bili sasvim zadovoljni i kako bi vaša kupaonica bila maksimalno uređena i prostranija.