Napravite svoju kupaonicu spa oazom

article image

Uz pomoć staklenih modernih tuš kabina možete preobraziti cijeli izgled stare kupaonice. Staklar Pino nudi vam mnoštvo tuš kabina izrađenih po mjeri od kaljenog ili laminiranog stakla debljine 8 do 10 milimetara te vam garantira njihovu maksimalnu funkcionalnost i izdrživost. Kako biste bili maksimalno zadovoljni svojom novom kupaonicom odaberite između kliznih, otklopnih i walk in tuš kabina.

Staklene kabine daju dojam veće kupaonice te joj pružaju moderan i sofisticiran izgled dok su vrlo lake za čišćenje i održavanje. Osim staklenih kabina u vašu kupaonicu stavite i ogledala koja će dodatno proširiti prostor te mu pridodati novi sjaj. Ogledala je moguće izraditi u mnoštvo različitih načina te tako garantiraju zadovoljstvo svakog kupca i prigodna su za svaku estetiku kupaonice. Okviri ogledala u potpunosti su prilagodljivi vašim željama, a za poseban i moderan izgled koriste se ogledala bez okvira koja daju poseban futuristički izgled i mnogo veći dojam prostoru.

Vaše su kupaonice prostor u kojem provodite mnogo vremena pa tako osigurajte da se u njemu osjećate kao u ostatku doma, ugodno i zadovoljno.