17/09/2020

Staklene tuš kabine za savršen dizajn malih kupaonica

Pravi je izazov „ugurati“ tuš kabinu u malu kupaonicu, no nije neizvedivo. Na tržištu postoji široka paleta tuš kabina, a.

11/09/2020

Staklo na stolu za naglasak ljepote dizajna kuhinje i blagovaonice

Mali, ali značajni detalji predstavljaju idealne naglaske željene elegancije i modernizma, ali ujedno doprinose i stvaranju nota luksuza i bezvremenske.

03/09/2020

Kako dekorativna ogledala doprinose ljepoti interijera?

Svaki interijer piše svoja nezaobilazna pravila dizajna. Kod nekih se radi isključivo o bezvremenskim ljepotama samih linija ili idealnih tekstura.

28/08/2020

Prednosti korištenja kaljenog stakla u uređenju Vaše kuhinje

Tijekom posljednjih nekoliko godina staklo se sve češće koristi kada je u pitanju uređenje doma. Ne samo u obliku staklenih.

21/08/2020

Staklene površine kao dio urbanog poslovnog prostora

Korištenje staklenih površina za uređenje interijera poslovnog prostora je zaista jedinstveno, no zbog funkcionalnosti, praktičnosti i estetike sve se više.

13/08/2020

Tuš stijene – walk in prostor za ugodno tuširanje

Dizajn kupaonice zahtjeva zaista pažljivo planiranje i učinkovit raspored koji stabilizira prostor i nudi dovoljno mjesta za kretanje. Upravo iz.

07/08/2020

Modernizam staklenih kliznih vrata

Modernizam staklenih kliznih vrata Staklo je fantastičan materijal kojim se postiže vrhunska estetika cijeloga prostora s naglaskom na famozne linije.

31/07/2020

Velika ogledala u kupaonici – popularan i jedinstven trend

Dizajn kupaonice mora ispunjavati spoj vrhunske funkcionalnosti i famozne estetike – jedno ne ide bez drugoga. No, iako je funkcionalnost.

22/07/2020

Što je kaljeno staklo?

Staklo je vrhunski materijal arhitekture – isto je toliko popularno da je počelo predstavljati same temelje arhitekture i dizajna, a.

15/07/2020

Oplemenite svoju kuhinju jedinstvenim dizajnom

Prostorije koje najčešće koristite, kao što je slučaj s kuhinjom, prvenstveno moraju biti odlikovane izvrsnom funkcionalnošću – u kuhinji se.