Ogledala – odličan dodatak svakom prostoru

article image

Ogledalo je tajno oružje svakog dizajnera interijera. Daleko od toga da je ogledalo isključivo praktičan, ali i potreban objekt ako se želite urediti. Ono se u današnje vrijeme koristi za puno toga: možete osvijetliti mračan prostor, možete načiniti zanimljive odraze u prostoriji, naizgled povećati prostor i još puno toga. Zaista je zapanjujuće kako pravilan smještaj ogledala može transformirati svaki prostor i u trenu razriješivši bilo kakvu dilemu vezanu za njegovo uređenje.


Pomoću ogledala vizualno povećajte prostor

Mnogi koriste ogledala prvenstveno za uljepšavanje. Isto tako malo ljudi ih smatra izvrsnim dodatkom za uređenje interijera. No, jeste li znali da će ogledala vizualno proširiti prostoriju? U tu su svrhu ogledala idealna u malim sobama ili hodnicima.

 
Osvijetlite dnevnu sobu

Da biste propustili veću količinu svjetlosti u vašu dnevnu sobu ili ured, jednostavno postavite ogledalo nasuprot ili pored prozora. Tako postavljeno ogledalo će iskoristiti svaku zraku dnevnog svjetla. Što je veće ogledalo, i prostor će biti svjetliji.


Naglasite kutak u prostoriji

Postavljanje ogledala je idealan način za naglašavanje pojedinih kutaka u vašem domu. Imate mjesta samo za jednu policu s cvijećem? Nema problema. Stavite ogledalo na zid nasuprot police i dobit ćete „dvije“!


Ogledala – savršeni element uređenja

Netipični oblici ogledala svakom prostoru daju određenu dozu originalnosti i individualnosti. Njihova upotreba se prilično razlikuje, a na vama je gdje ćete ih postaviti. Na zidove? Na namještaj? Ili ćete ih samo staviti na pod i nasloniti na zid. Za što god se odlučite, sigurno ćete pridonijeti ne samo boljoj atmosferi nego i uređenju doma kakvom ste oduvijek težili.

Veliku i raznovrsnu ponudu ogledala pogledajte kod Staklara Pino. Ondje će vas dočekati vrhunska izrada, svevremenska ljepota te odličan omjer kvalitete i cijene!