Ogledalo kao zanimljiv detalj svakog kutka Vašega doma

article image

Dekorativno i praktično – ogledalo je danas element koji svakako ima puno veću svrhu i namjenu od onoga što se prvotno pomisli kada ga netko spomene. Riječ je o elementu koji daje posebnu čar svakome domu – ono vizualno povećava sami prostor i reflektira dnevnu svjetlost, čime uistinu pozitivno utječe na dojam cjelokupne prostorije.

Za smještanje ogledala, više ne postoji pravilo – ono nikako nije rezervirano samo za kupaonice gdje imaju svoju osnovnu funkciju. Slobodno se možete poigrati njegovim smještanjem –  začinite kuhinju koja s ovim staklenim elementom uistinu izgleda elegantno! Ista je priča i s dnevnim boravkom – možete se poigrati različitim oblicima ogledala i postaviti ih na zid. Tako imate dodatan dekorativan i neuobičajen detalj kojim možete istaknuti same linije dizajna. Također se možete poigrati i raznim okvirima ogledala kojima želite naglasak staviti na kontrast s ostatkom prostorije ili samim zidom na koji planirate smjestiti ovaj element. Ogledalo je idealno i za spavaću sobu, pogotovo ako odaberete ogledalo velikih dimenzija zbog kojih će cijela soba biti vizualno veća, prostrana i svijetla, a moći će te ga iskoristiti i za dojmljive modne kombinacije!

Velika ogledala ili mala, apstraktnih oblika ili geometrijskih, zanimljivih okvira ili bez njih – izbor je uistinu velik, a rezultat je isti – poseban šarm kojim će odisati prostorija s ovim odličnim estetskim, ali i praktičnim detaljem! 

Staklar Pino u svojoj ponudi ima bogati asortiman ogledala čije specifikacije ovise isključivo o Vama i Vašim željama! Začinite svoj dom ovim uistinu zanimljivim elementom s kojim dolazi prostranost i svjetlost, ali i čisti šarm prostorije u koju ga smjestite!