Oplemenite prostor – staklenim zidom pregradite sobu ili radni prostor

article image

Staklo uistinu predstavlja jednu novu razinu elegancije i modernizma. Osim što je zaista funkcionalno, ono što najviše privlači jest upravo njegova estetika i način funkcioniranja u prostoru kojeg u potpunosti oplemeni svojim izvrsnim atributima, a podari mu i upravo toliko traženu eleganciju, jednostavnost, prostornost i modernizam. Jedno od najpopularnijih dizajnerskih rješenja zadnjih godina je svakako stakleni zid.

Ovakav tip interijera je uistinu rado birano rješenje, bilo da se radi o poslovnim objektima, uredima, hotelima i restoranima, bilo o privatnim stanovima. Moderan i funkcionalan prostor se ostvaruje upravo staklenim zidom koji će prostoriji dati potrebnu dubinu čime će se vizualno stvoriti veći prostor, ali i savršeno osvjetljenje. Staklo koje se koristi u takvim projektima je termoizolacijsko te kao takvo zadržava toplinu u prostoriji, što znači da ćete uštedjeti i na računima.

Stakleni zid odličan je kao pregrada spavaće sobe. To je idealan način da istaknete tu prostoriju, odvojite ju i pružite joj svjetlost, a svakako postoji i opcija mat stakla ako želite dodatnu privatnost. Također, takav zid se može kombinirati i s drvenim materijalima, čime se uistinu pridonosi luksuznoj noti same spavaće sobe. Ako želite ograditi radni prostor, zašto to ne biste napravili upravo staklom? Njegovo postavljanje je jednostavno i brzo, a krajnji rezultat je atraktivan i moderan, pun svjetlosti i odličnog vizualnog identiteta i dubine.

Sve popularnije dizajnersko rješenje svakako se krije u staklenim zidovima – oplemenite svoj dom ili radni prostor uz Staklara Pino koji će Vam pomoći upravo u stvaranju savršenog spoja elegancije i modernosti u ravnoteži s privatnošću, ali i atraktivnošću prostora.