Oplemenite svoju kuhinju jedinstvenim dizajnom

article image

Prostorije koje najčešće koristite, kao što je slučaj s kuhinjom, prvenstveno moraju biti odlikovane izvrsnom funkcionalnošću – u kuhinji se tako pronalaze istinske inspiracije, kreacije, maštoviti gastronomski sljedovi i užitci, stoga sami dizajn kuhinje mora odgovarati i određenim estetskim zahtjevima koji značajno pridonose konačnoj gastronomskoj inspiraciji. Naravno, rješenje dizajna valja biti odlikovano i atraktivnom estetikom i izvrsnom funkcionalnošću, te iz toga razloga preporučujemo odabir stakla.

Osvježite ovoga ljeta svoju kuhinju i oplemenite zidove dajući im poseban naglasak savršenim dizajnom, stilom i karakterom. Na taj način ćete u jednostavan prostor unijeti toliko traženu teksturu i šarm, a uređenje samih zidova, prostoru daje volumen i specifičan dojam i atmosferu. Staklo tako predstavlja odličnu alternativu samim keramičkim pločicama te doprinosi određenoj dozi elegancije i modernizma s naglaskom luksuza. Moguće su razne izvedbe stakla na zidovima čime će se isto odlično uskladiti s Vašim idejama i težnjama, a naravno, Vi birate boju, motive i sami dizajn. Dok staklo izvrsno ispunjava uvjete s estetske strane, ono ispunjava i sve potrebne zahtjeve s one funkcionalne – lako se održava, manje se skupljaju nečistoće i nema fuga.

Jedinstveni karakter kuhinje možete postići transformacijom zidova i to putem najdražeg materijala arhitekture i dizajna – stakla. Oplemenite svoju kuhinju uz pomoć Staklara Pino i pružite joj uistinu prekrasan i jedinstven karakter visokokvalitetne obrade staklenog dizajna!