Osvježite dom dekorativnim staklom

article image

Zaista nije potrebno puno detalja kako biste osvježili svoj dom, zapravo se sve više teži minimalizmu i jednostavnosti koji će na najbolji način obogatiti Vaš dom. Ako ste u potrazi za elementima kojima ćete transformirati prostor i ponuditi potpuno drugačiji karakter, Staklar Pino ima rješenje – dekorativno staklo!

Prilagodljivost prostoru i lakoća oblikovanja, odlike su stakla čija se ljepota iskazuje maštovitim oblicima i bojama. Staklo se koristi za izradu raznih elemenata namještaja i odlikuje se odličnim funkcionalnim i dekorativnim detaljima.

Često se zanemaruje činjenica kolika je vrijednost estetike stakla – ono može vizualno povećati prostor, pružiti prirodno svijetlo, oblikovati prostoriju modernim i elegantnim detaljima i biti prava vizualna ljepota bogata teksturom i bojama. Postoje razni izvedbeni oblici stakla – reljefna stakla koja različitim oblicima i linijama dizajna postaju pravo umjetničko djelo, a posebno će do izražaja doći u kuhinji. Ojačano dekorativno staklo može se primijeniti na bilo kojoj površini i odlična su alternativa keramičkim pločicama, a oplemenjene staklene ploče mogu se primjenjivati za pregrađivanje prostora! Dinamika prostorije može se postići kombinacijom nijansi i više različitih boja, a laminirano staklo uz dodatak boje na razbijenom dijelu, odličan je kao efektna ploča stola ili idealan pregradni zid! Osim navedenog, umjetničko oblikovano staklo može biti i temelj za izradu unikatnih umivaonika, ogledala, lustera i sobnih svjetiljki. Izbor je doista velik, ali kojem god izvedbenom modelu da se okrenete, neće pogriješiti!

Staklar Pino pomoći će Vam u realizaciji svake Vaše ideje, a zaista nije potrebno mnogo da osvježite i transformirate svoj dom – dopustite da i Vas osvoji staklo i svi njegovi moderni i uvijek dobrodošli atributi!