Osvježite svoj dom dekorativnim staklom

article image

Ljeto nekako uvijek donosi ideje kojima želite osvježiti svoj dom – upravo ljeto je samo po sebi opušteno, romantično i nekako osvježavajuće, stoga zaista predstavlja idealno doba za male kućne radinosti. Ne brinite, ne govorimo o nikakvim velikim renovacijama i adaptacijama, već tek o jednom detalju kojim možete unijeti istinsku ljetnu svježinu koju tražite – riječ je o dekorativnom staklu!

Staklo predstavlja zaista atraktivan i svestran materijal, a zbog svoje lakoće oblikovanja i prilagodbe daje mogućnost lepeze izrade maštovitih oblika, boja i izvedba. Tako staklo može biti korišteno za izradu elemenata komadnog namještaja, ali i raznoraznih detalja kojima možete dekorirati dom, stoga dekorativno staklo predstavlja uistinu zanimljiv način dekoriranja i osvježenja prostora. Kako se isto može ukomponirati u već postojeći dizajn Vašega doma?

Dekorativno staklo može biti primijenjeno na bilo kojoj površini – od plafona do poda – čime pruža izvrsnu alternativu klasičnim keramičkim pločicama. Staklo može biti položeno na stol ili u raznorazne elemente Vašega doma, a mogući je i odabir fotografija u staklu. Reljefna struktura stakla najbolje dolazi do izražaja u kuhinji, dok se staklene ploče mogu primjenjivati i za pregrađivanje prostora te oblaganje zidova u spavaćoj ili dnevnoj sobi. Također, staklom se može izraditi i umivaonik, razna ogledala i sobne svjetiljke, a dinamika se može postići i kombinacijom različitih nijansi, boja i motiva.

Kako biste osvježili svoj dom, odaberite staklo i s povjerenjem se obratite Staklaru Pino – zajedno oplemenite Vaš dom staklenom vizualnom ljepotom!