Prednosti staklene tuš kabine u vašoj kupaonici

article image

Dosadila vam je vaša stara kupaonica i želite joj dati novi izgled? Postavljanje staklene tuš kabine bio bi zanimljiv način da joj kupaonici date novo, elegantno ruho bez preuređivanja cijelog prostora.

Dostupne u različitim dizajnima staklene tuš kabine postale su vrlo popularne među vlasnicima privatnih domova. Razlog tome je, dakako, stvaranja prekrasne privatne oaze koja zrači elegantnošću, ali i smirenošću.

Staklene tuš kabine izrađuju se po mjeri i to od kaljenog ili laminiranog stakla, učvršćuju se inox okovima, što znači da vizualno ne smanjuju vašu kupaonicu. Tu su i brojne druge prednosti koje se proizlaze iz opremanja kupaonice staklenom tuš kabinom.

Prilagodljivost: na tržištu postoji široka paleta staklenih tuš kabina. Mogu biti klizne, otklopne te walk in kabine. Osim toga, vi određujete hoće li staklo biti čisto, pjeskareno ili ukrašeno na neki drugi način. Slobodno istražite cjelokupnu kolekciju Pino Staklara i odlučite se za onu tuš kabinu koja savršeno odgovara dizajnu kupaonice kojem težite.

Jednostavno održavanje: važna prednost staklenih tuš kabina u odnosu na kabine izrađene od ostalih materijala odnosi se na činjenicu da zahtijevaju tek malo održavanja. Osim toga, dugotrajne su i izdržljive, a ono što je još bitnije, lako i jednostavno se čiste. Preko stakla možete staviti zaštitni premaz jer ćete tako imati još manje mrlja od vode i sapuna.

Sigurnost: ovakve tuš kabine izrađene su od visokokvalitetnog stakla otpornog na udarce i lomljenje. Osim toga, budući da su u većini slučajeva zatvorene pa voda neće prskati izvan kabine, samim time značajno je smanjen rizik od pada tijekom izlaženja iz kabine.