Pregradite sobu ili radni prostor zidovima od stakla

article image

Od ureda i ostalih poslovnih prostora pa sve do privatne kupaonice pregradni stakleni zidovi igraju veliku ulogu kada je u pitanju moderno uređenje kuće i ureda. Zidovi mogu biti izrađeni od različite vrste stakla, ponekad u kombinaciji s metalnim dijelovima, što znači da se u potpunosti mogu prilagoditi zasebnim potrebama i ukusima pojedinca.

Važno je spomenuti da stakleni zidovi mogu biti smješteni kako unutar, tako i izvan prostora. No, bez obzira na to, riječ je o iznimno popularno trendu uređenja interijera posljednjih nekoliko godina.

Stakleni pregradni zidovi postali su posebno popularni i sveprisutni u modernom uredskom dizajnu  te se kao takvi koriste u konferencijskim dvoranama, za preraspodjelu prostorija ili s ciljem odvajanja pojedinog prostora. Međutim, ovi se stakleni zidovi uspješno probijaju i u uređenje doma. I to ne samo u obliku staklenih tuš kabina nego kao iznimno kreativna dizajnerska rješenja u malim stanovima, ali i u svim ostalim modernim životnim prostorima. Tako se u privatnim domovima stakleni pregradni zidovi sve češće koriste za zastakljivanje spavaće sobe. Umjesto da koristite rigips ploče i tako pregradite prostor, zašto ne biste posegnuli za oku primamljivim, praktičnijim i estetski ugodnijim rješenjem? Stakleni zidovi osim što pružaju zvučnu i toplinsku izolaciju, idealno su rješenje kada u prostoru želite osigurati više dnevnog svjetla. Kako biste ga dodatno ukrasili, stakleni zid možete kombinirati s drvom ili nekim drugim materijalom.

Stakleni pregradni zidovi izrađuju se od kaljenog stakla. Ono je prozirno, satinirano ili pjeskareno, ovisno o željama pojedinca. Ako i vi želite unijeti dašak elegancije i luksuza u vaš dom ili poslovni prostor, posjetite Staklara Pino koji se usavršio u pronalaženju adekvatnih „staklenih“ rješenja za sve situacije i životne prostore.