Spavaća soba sa staklenim zidovima

article image

Bez obzira na to živite li u malom stanu ili jednostavno želite otvoreni koncept životnog prostora, spavaća soba sa staklenim zidovima idealno je rješenje za ostvarivanje ove ideje.

Stakleni zidovi odnosno staklene ograde koje odjeljuju spavaću sobu od ostatka stana mogu u potpunosti preoblikovati unutarnje uređenje.

Staklo je danas iznimno moderan materijal koji se koristi u vanjskom, ali i unutarnjem uređenju ne samo privatnih nego i poslovnih prostora. Isto tako, često ga pronalazimo u obiteljskim domovima, najčešće u obliku staklenih ograda, kuhinjskog stakla, staklenih pregrada ili zidova.

Stakleni zidovi koriste se s ciljem povećavanja slobodnog prostora, ali i odvajanja pojedinih funkcionalnih „zona“ u stanu. Dakle, stakleni zidovi su odlična opcija za odvajanje više soba u prostorima u kojima želite zadržati što veću količinu prirodne svjetlost.

Staklo je najprozirniji materijal koji postoji; jedan je od onih kojima se postiže suvremeno uređenje, a s obzirom na svoje karakteristike, pogoduje ulasku sunčevih zraka čime se povećava osvijetljenost prostora. Stakleni zidovi ne umanjuju dekorativni sklad, nego omogućuju da vidimo prostor kao cjelinu, a ne kao skup zasebnih prostorija. Osim toga, spavaća soba sa staklenim zidovima pruža savršenu ravnotežu između intimnosti i osvjetljenja.

Potražite veliki izbor staklenih ograda i vrata kod Staklara Pino te napokon uredite svoj dom onako kako ste oduvijek željeli.