Staklena vrata – maksimalna funkcionalnost i estetika

article image

Staklena vrata u današnje su vrijeme dostojna zamjena tradicionalnim drvenim vratima koje najčešće imamo u svim sobama. Osim toga, staklo se sve više koristi i za izradu vanjskih vrata. S obzirom na način fiksiranja stakla, teži se tome da se svede na minimum korištenje ostalih materijala (metalnih okova i sl.). Sve to osigurava puno veće staklene površine, bolju preglednost te visoku razinu estetike.

Staklena vrata izrađuju se od kaljenog stakla koje može biti prozirno ili satinirano. Osim toga, na raspolaganju vam stoji i mogućnost pjeskarenih dekoracija na staklu, kako bi se ono savršeno uklopilo u bilo koji prostor pa tako i poslovni.

Da, dobro ste čuli. Staklena vrata su iznimno funkcionalna. Možete ih koristiti u boravišnom prostoru kao ulazna vrata, vrata na sobama, kao kupaonska vrata ili pak kao balkonska vrata. Ne zaboravite na staklena vrata u tuš kabinama. Idealna primjena staklenih vrata je i za pregrađivanje poslovnih ureda. Naime, osim što ured djeluje veće i svjetlije, staklena vrata odišu dozom elegancije i profesionalnosti. 

Staklo je jednostavan materijal koji će se uklopiti u svako okruženje, a zbog svojih karakteristika, u trenu može promijeniti cjelokupnu sliku stambenog ili poslovnog prostora.