Staklene ograde neizostavan dio modernog dizajna

article image

Ukoliko želite urediti svoj dom u skladu s najnovijim trendovima dizajna interijera, staklene ograde Vam nude zanimljiva rješenja koja su u isto vrijeme izuzetno kvalitetna, sigurna i stilski efektna. Osim što vizualno povećavaju prostor, staklene ograde također pridonose minimalističkom dizajnu interijera, koji oduševljava svojom jednostavnošću a u isto vrijeme stilski upotpunjuje dijelove doma koji uglavnom ostaju nezamjetni.

Staklene ograde mogu se postaviti na stubište, balkone, terase ili uz bazen. Staklene ograde u ponudi Staklara Pino odlikuju se iznimnom kvalitetom i pružaju maksimalnu sigurnost. Mogu se pričvrstiti na razne načine, ovisno o Vašim željama i potrebama, kao i uokviriti metalnim okvirom po Vašem odabiru. Staklar Pino je tradicija koja već dugi niz godina pruža vrhunske usluge i ponudu stakla, koja se sastoji od 90 % proizvoda proizašlih iz vlastite radionice.

Kontinuiran rad i usavršavanje u skladu s najnovijim trendovima staklarske industrije omogućilo je radionici Staklara Pino raznovrsnost ponude i kreativan dizajn koji možete pronaći u ponudi dekoriranja stakla. Ukoliko primjerice želite unijeti dašak svježine u minimalistički dizajn staklenih ograda, Staklar Pino Vam nudi dekorativne elemente poput kaljenog stakla, stakla fuzije ili pak pljeskarenog stakla sa ili bez dodataka muranskog stakla. Sve što Vam je potrebno nalazi se na jednom mjestu! Uputite se u Staklar Pino i uljepšajte svoj dom po najnovijim trendovima staklarskog dizajna!