Staklene pregrade i vrata – odličan odabir za poslovni prostor

article image

Poslovni objekti moraju odisati elegancijom i modernizmom, a isto se najlakše postiže uporabom stakla. Staklene pregrade i vrata idealno su rješenje za poslovne prostore, a iste ispunjavaju najviše zahtjeve funkcionalnosti i estetike.

Profesionalno i moderno, komponente su koje svaki poslovni prostor jednostavno mora zadovoljiti, a staklo je upravo idealno rješenje za postizanje istoga.

Staklena vrata mogu bili klizna, sa šarkama ili podnim automatima, što ovisi naravno o zahtjevima Vašeg prostora i Vas samih. Dakako, važno je da je riječ o visokoj kvaliteti izrade okova kako bi isti ispunili sve sigurnosne i estetske zahtjeve. Staklena vrata odlična su za manje prostore budući da se njima štedi prostor i doprinosi otmjenošću dojma. Također postoji opcija dodavanja boja, mata ili raznoraznih šara.

Osim staklenih vrata, uvijek postoji i mogućnost odabira staklenih pregrada koje Vam omogućuju veliku uštedu prostora te intimu prilikom rada, a doprinose i sveukupnom dojmu profesionalnosti, modernosti, elegancije i razine luksuza. Staklene pregrade također mogu biti prozirne, matirane, matirane po motivu ili tiskom direktno na staklo.

Kako biste svoj poslovni prostor podignuli na novu razinu estetike i funkcionalnosti, obratite se s povjerenjem Staklaru Pino koji će Vam rado pomoći u opremanju staklenim pregradama i vratima izuzetno visoke kvalitete i vrhunske izvedbe!