Staklene tuš kabine – jednostavno , moderno, praktično!

article image

STAKLENE TUŠ KABINE PREDSTAVLJAJU IDEALNO RJEŠENJE ZA SVAKU KUPAONICU JER SE IZVODE PO MJERI, MAKSIMALNO KORISTE SVAKI NJEGOV DIO I U POTPUNOSTI SE PRILAGOĐAVAJU PROSTORU.

Ovaj moderan izum vašu kupaonicu iz obične pretvara u ultra modernu. Jedinstveni dizajn tuš  kabine može vizualno povećati  kupaonicu. Staklene tuš kabine dozvoljavaju vam da pokažete prelijepu pozadinu od pločica i trendi dizajn vašeg tuša.

Staklene tuš kabine mogu imati stakla na samo nekoliko strana ili mogu biti kompletno od stakla. To  ovisi o vašoj želji kao i o nivou privatnosti koji želite imati. Stakleni zidovi mogu biti transparenti, polutrasparentni ili pjeskirani.

Staklene tuš kabine rađene po mjeri ispunjavaju sve zahtjeve suvremenih kupaca: modernog su dizajna, vrhunske kvalitete, lake za održavanje, trajne i sigurne za korištenje. Funkcionalnost i atraktivan izgled doprinose njihovoj uporabi, kako u ekskluzivnim apartmanima luksuznih hotela i penthausa, tako i u kupaonskim prostorijama privatnih kuća i stanova.

Staklene tuš kabine izrađene po preciznim mjerama vašeg kupatila najpraktičnije su rješenje, naročito za prostorije ograničenih i nestandardnih površina. Prilagodljiva konfiguracija može uspješno odgovoriti na zahtjeve svakog okruženja, jer ove tuš kabine mogu imati ravan, kutni, kvadratni, višekutni, kružni i polukružni oblik.

Po načinu otvaranja tuš kabine dijelimo na fiksne (stakleni nepomjerljivi paneli koji sprječavaju isticanje i prskanje vode na određenom dijelu kupatila) i otvarajuće tuš kabine koje mogu imati klizno otvaranje (sliding) i otvaranje oko osovine (pivoting).

Veliki broj okova i profila u našoj ponudi svaku vašu ideju može sprovesti u djelo. Svi profili i šarke, osim što su visoko stilizirani, izrađeni su od najkvalitetnijih materijala otpornih na koroziju, tako da osim modernog dizajna i funkcionalnosti doprinose i dužem vijeku trajanja tuš kabina.

Tvrtka “Pino Staklar” izrađuje tuš kabine po vašoj mjeri, modernog dizajna, vrhunske kvalitete, sa anti-plaque premazom za lakše održavanje, prilagođene svim vašim zahtjevima uz osiguran servis, rezervne dijelove i povoljne cijene!