Staklene tuš kabine kao osnovni dizajn moderne kupaonice

article image

Kupaonice su svakako zauzele svoje mjesto na tržištu – elegantne i moderne predstavljaju osnovni dizajn svakoga doma, ali i samog modernizma gdje upravo taj centralni element kupaonice, vlada na bogatom tržištu vrhunskih i kvalitetnih elemenata iste. Riječ je o staklenim tuš kabinama koje su izrazito atraktivne i tražene, neovisno o tome radi li se o laminiranom ili kaljenom staklu iste.

Osim što je staklo sve popularnije dizajnersko rješenje, ono nije samo atraktivno, već i funkcionalno i to je sasvim sigurno razlog zbog kojega upravo ono drži važno mjesto u samome dizajnu interijera kupaonice. Zbog svoje praktičnosti i lakog održavanja, staklene tuš kabine predstavljaju sve češći odabir kupaca jer iste nemaju samo pozitivnu estetsku stranu, već ispunjavaju i sve zahtjeve za traženom kvalitetom.

Staklar Pino u svojoj ponudi ima različite tuš kabine po mjeri od kaljenog ili laminiranog stakla debljine 8-10 milimetara, a nudi klizne, otklopne te walk in tuš kabine s inox okovima. Staklene tuš kabine se, za razliku od tradicionalnih plastičnih i onih s velikim okvirima, izrađuju po mjeri te učvršćuju inox okovima, a samim time se vizualno ne smanjuje Vaša kupaonica, već samo još više dolazi do izražaja njena prostranost, kao i dva glavna atributa iste – elegancija i modernizam.

Tuš kabine uistinu predstavljaju osnovni i centralni dizajn moderne kupaonice, a upravo staklo je njezin sastavni dio. Razni stakleni elementi kojima se postiže atraktivnost, dostupni su u raznim varijantama široke palete elemenata dok su upravo staklene tuš kabine osvojile tržište zadnjih godina i samim time od klasičnih kada preuzele vrh tržišta. Atraktivnost, dugotrajnost, jednostavnost korištenja, ali i održavanja, najveće su prednosti staklenih tuš kabina koje estetski i funkcionalno ispunjavanju sve tražene zahtjeve moderne kupaonice.

Staklar Pino nudi Vam ovo jedinstveno rješenje koje uistinu predstavlja osnovni dizajn i centralni element svake kupaonice, a samim time će na odličan način opravdati eleganciju i modernost koje ga najbolje opisuju!