Staklene tuš kabine koje oduševljavaju svojim dizajnom

article image

Iako postoje različite vrste stakla koje se ugrađuju na tuš kabine, iznimno je važno da tuš kabina bude sigurna za tuširanje. Naime, u slučaju da razbijete staklo tuš kabine, ako je ono izrađeno od kaljenog stakla, neće predstavljati veliku opasnost budući da će komadići stakla biti tupi, za razliku od uobičajenog stakla koje se razbija u oštre dijelove. Osim toga, kaljenog staklo je deblje pa ga je samim time teže razbiti.

Tijekom procesa proizvodnje ove vrste stakla ono se zagrijava, a zatim brzo hladi. Upravo to ga čini čvršćim i otpornijim ne samo na udarce nego i na visoku temperaturu.

Kaljeno staklo je prozirno i bez zelenkastih tonova, stoga uopće nemate dojam tuš kabine u prostoru. a to je osobito korisno kada je u pitanju manja kupaonica. Osim toga, moderan izgled kaljenog stakla upotpunit će postojeći ili stvoriti potpuno novo suvremeno uređenje.

Kaljeno staklo na tržište dolazi u raznim bojama i različitog dizajna. Jednostavno se održava te nije mamac za bakterije, prljavštinu ili mrlje od vode.

Zbog svoje praktičnosti i modernog izgleda kaljeno staklo možete koristiti i na kupaonskim ormarićima, a može zamijeniti i dotrajale pločice.

Iskoristite sve prednosti ovog vrhunskog materijala i izradite tuš kabinu od kaljenog stakla koja će zasigurno podići razinu uređenja kupaonice na najvišu stepenicu. Posjetite tvrtku Staklar Pino, provjerite široku paletu proizvoda i naručite kaljeno staklo po mjeri koje će najbolje odgovarati vašim potrebama i željama.