Stakleni elementi – atraktivno i praktično rješenje za Vašu kuhinju

article image

Kuhinja čini srce doma – često se ponavlja ovo gotovo kao pravilo dizajna interijera. Moderna, elegantna i decentna s tek pokojim detaljem kao naglasak jedinstvenosti samoga dizajna – zvuči kao kuhinja iz snova! Ili možda rustikalan dizajn s kojim modernim elementom? Kombinacija različitih stilova ili možda redizajn postojeće kuhinje – sve to može se postići samo jednim elementom. Riječ je o staklu – najdražem, ali i uistinu najboljem dizajnerskom rješenju!

Staklo je sve češći odabir prilikom stvaranja specifičnog dizajna interijera, pogotovo kuhinje, gdje često zauzima mjesto na zidu umjesto keramičkih pločica, radne ploče ili tek pokojeg elementa. Elegantno i moderno, a u isto vrijeme atraktivno – staklo sjedinjuje različite stilove stvarajući jedinstvenost prostora, a ipak naglasak stavlja na njegove linije i elemente.

Osim što je odlično estetsko rješenje, staklo je i funkcionalno te je vrlo lako za održavanje. Naravno, isto se može izrađivati po mjeri i prilagođava se postojanom dizajnu kuhinje, kao i nijansama tekstura i linija koje su već prisutne. Što se tiče boje stakla, to u potpunosti ovisi o Vašim željama i preferencijama, ali i već prisutnim bojama kako bi se iste istaknule ili možda samo stopile s modernim staklenim elementima. Iako se staklo često postavlja umjesto keramičkih pločica, zašto biste morali birati između ta dva elementa? Njihova kombinacija vrlo atraktivno djeluje na cijelu kuhinju!

Koji god bio Vaš izbor, stil ili željena kombinacija različitih stilova – Staklar Pino odgovor je na Vaše težnje koje želite ostvariti za srce Vašega doma. Stakleni detalji i elementi koji su odlično estetsko i funkcionalno rješenje, pravac su kojim se vodite kako biste realizirali sve zamišljene vizualne elemente i istaknuli same linije Vaše kuhinje.