Staklo kao atrakcija interijera

article image

Staklo je neizostavan element svakog doma, a osim estetski privlačnog efekta, staklo daje prostoru znatnu dozu prozračnosti i elegancije. Osim prozora, staklo je zgodan dodatak na kuhinjskim elementima gdje se u ponudi Staklara Pina koristi kaljeno staklo debljine 6mm. Najčešće se korist kao obloga zida koja funkcionira kao zamjena za keramičke pločice, koje su manje funkcionalne za održavanje od staklenih. Lakiranje stakla vrši se prema RAL karti za boje, a u Staklaru Pino možete odabrati i tiskani dizajn prema izboru.

Staklena vrata su osim u poslovnim prostorima zanimljiv dodatak u domu kojim možete vizualno povećati prostoriju i udahnuti dašak glamura. Osim staklenih vrata, možete se odlučiti i za minimalističku varijantu staklenih ograda bez okvira koje isto tako povećavaju prozračnost prostora, a moderna rješenja popraćena su i raznovrsnim metodama pričvršćivanja koje se mogu naručiti u Staklaru Pino.

Staklo je neizostavan element svake kupaonice, a Staklar Pino nudi Vam visokokvalitetno staklo tuš kabina po mjeri. Kaljeno staklo ili laminirano staklo debljine 8 do 10mm može biti u klizno, otklopno ili fiksno s inox okovima. Staklar Pino nudi i razna inovativna rješenja za dekoriranje stakla, poput pljeskarenja ili dubinskog pljeskarenja stakla s ubacivanjem boje, kao i s dodacima muranskog stakla.