Staklo na stolu za naglasak ljepote dizajna kuhinje i blagovaonice

article image

Mali, ali značajni detalji predstavljaju idealne naglaske željene elegancije i modernizma, ali ujedno doprinose i stvaranju nota luksuza i bezvremenske ljepote. Kada govorimo o dizajnu doma, detalji čine cjelokupni dojam te povezuju same linije dizajna prostorije s korištenim bojama, teksturom i komadnim namještajem. Ako ne znate čime biste postigli tu savršenu harmoniju u Vašoj kuhinji i blagovaonici, predlažemo Vam da se prepustite u sigurne ruke Staklara Pina i njihove vrhunske izvedbe stakla.

Kuhinjske stolove, kao i stolove u blagovaonicama karakterizira jedinstveni dizajn, a ako se na iste položi staklo, njime se dodatno naglasak stavlja na izvedbu i linije izrade samoga stola. U toj kombinaciji se dobiva i dodatna svjetlost, kao i istinska ljepota estetike prostorije. Ovaj spoj jedinstvene elegancije stakla i vrhunske izrade stola predstavlja ključnu komponentu oko koje se vrti cijeli dizajn, stvarajući tako bezvremensku ljepotu, kao i nevjerojatan kontrast stola i stakla koji potom kreira prekrasnu harmoniju. Osim estetske strane, treba naglasiti i onu funkcionalnu – stakleni stolovi se vrlo lako održavaju i čiste, te pružaju dugoročnu ljepotu i zaštitu samoga stola.

Dizajnirani stol s položenim staklom idealni je komadni namještaj kojim se stvara toplina, elegancija, modernizam i luksuz. Prilagodite ga Vašim željama i težnjama, te stvorite savršeni ključni komad kuhinje i blagovaonice uz naglasak stakla i njegove vrhunske izvedbe od strane Staklara Pino!