Staklo – najupadljiviji trend arhitekture

article image

Neki domovi i poslovni prostori jednostavno imaju ono nešto. Ne radi se uvijek o popularnim dizajnerskim komadnim elementima ili namještaju, pa čak niti o jakim bojama koje se presijavaju s jednog zida na drugi ili vanjskoj okućnici i eksterijeru. Ne, nekada je za poseban efekt interijera i eksterijera potreban samo jedan element koji je najupadljiviji te svojom ljepotom podiže cijeli dizajn prostora na novu razinu. Upravo to čini staklo.

Zadnjih nekoliko desetljeća, staklo je postalo sastavni dio moderne arhitekture koji se može upotrijebiti na razne načine. Jedan od načina jest svakako i staklena fasada – iste imaju važne strukturalne i funkcionalne karakteristike poput lakoće i mogućnosti propuštanja svjetlosti i omogućavanja pogleda, a upotrebom odgovarajuće vrste stakla, možete uštedjeti na potrošnji energije te postići pozitivan ekološki i ekonomski efekt staklene fasade. Dakako, isto je izuzetno popularno kod poslovnih objekata, no ako želite postići atraktivan efekt putem stakla i u svojem domu, ne brinite – ima mnogo načina kako da ga ukomponirate u postojeći dizajn Vašega doma. Staklo može biti u obliku prekrasne ograde stubišta ili dio zida kako bi doprinijelo efektu korištenih boja. Također može biti ugrađen u raznorazne elemente kuhinje, dnevnog boravka i spavaće sobe, ali i kupaonice!

Staklo je idealno rješenje kojim doprinosite ljepoti cijeloga prostora, bilo da njegujete minimalizam, bilo da ste skloni eleganciji i modernizmu prostora ili možda spoju oba stila. Staklar Pino u svojoj ponudi ima vrhunske izvedbe stakla koje se izvrsno prilagođavaju Vašim zamislima.

Staklo je uistinu najupadljiviji trend arhitekture koji će za Vas realizirati Staklar Pino!