Staklo u interijeru za vizualno veći i svjetliji prostor

article image

Rješenje za vizualno veći i svjetliji prostor nadomak je Vaših ruku – Staklar Pino u svojoj bogatoj ponudi nudi najrazličitije izvedbe stakla. Od klasičnih oblika do kolekcija s efektnim dodacima i bojama čime se staklo u potpunosti prilagođava Vašim zahtjevima, željama i težnjama. Ali zašto staklo, pitate se? Zbog izvanrednog spoja funkcionalnosti i estetike.

Staklo je odlično za stvaranje vizualno većeg prostora i one beskonačne prostranosti kojoj svi teže. Prozračnost i svjetlost su must have elementi svakog interijera kojima se postiže atraktivnost i visoki nivo modernosti. Jednostavno, ali elegantno, staklo prostoru pruža iznimnu raskošnost i ljepotu, podižući cjelokupni dojam Vašeg interijera.

Izvedbe stakla prilagodit će se Vama i prostoru – transparentne staklene pregrade mogu biti prozračne, mutne ili obojene, staklo može biti izvedeno i kao stakleni strop ili pod, ograda, stepenice ili možda tek kao pokoji element koji će se izvrsno usuglasiti s ostalim namještajem. No, ono čime se staklo posebno ističe jest upravo stvaranje prostranosti, prozračnosti i svjetlosti na elegantan, moderan i atraktivan način.

Obratite se Staklaru Pino koji će Vaše staklene vizije realizirati do savršenstva!