Staklo u poslovnom prostoru

article image

Staklo je jedan od najpopularnijih materijala kada se radi o poslovnim prostorima i uredima. Dojam prozračnosti i dimenzionalnosti umnogome se uvećava kada se za uređenje interijera koristi staklo. Primjerice staklena vrata i staklene pregrade u uredima odaju dojam ozbiljnosti, a također se pokazalo kako raspored i veličina poslovnog prostora može utjecati na produktivnost.

Vizualni element staklenih pregrada i vrata čini prostor većim i ugodnijim, te posljedično povećava radnu produktivnost. Radionica Staklar Pino već dugi niz godina nudi vrhunsko obrađeno staklo, izrađeno po mjeri i željama kupca. Staklena vrata, debljine 8 do 12 cm rađena su od kaljenog stakla, bez okvira, većinom prozirna, ali po želji mogu biti i satinirana. Minimalistički dizajn, posebno popularan u poslovnim prostorima, može također biti individualiziran dekorativnim staklom koje možete zatražiti u radionici Staklara Pino. Osim stakla fuzije, na vrata i pregrade se također može primijeniti detalj pljeskarenog stakla, dubinsko pljeskarenje s ubacivanjem boja ili pljeskarenje s dodacima muranskog stakla. Osim dekoracije na vrata se može otisnuti i slova, odnosno naslovi, kako biste učinili svoj poslovni prostor još profesionalnijim.

Sve to i mnogo više možete pronaći u radionici Staklara Pino, gdje će Vam stručno osoblje ponuditi najbolju uslugu po Vašoj mjeri!