Tuš stijene – walk in prostor za ugodno tuširanje

article image

Dizajn kupaonice zahtjeva zaista pažljivo planiranje i učinkovit raspored koji stabilizira prostor i nudi dovoljno mjesta za kretanje. Upravo iz tog razloga, uređenje kupaonice obuhvaća mnogo detalja i stavki kojima ćete iskoristiti baš svaki centimetar prostorije i pretvoriti je u modernu eleganciju za istinsko opuštanje. Ako još uvijek niste pronašli onaj centralni element oko kojeg će se vrtjeti cijela kupaonica, svakako razmislite o tuš stijenama koje predstavljaju savršen walk in prostor za ugodno opuštanje, a ispunjavaju i visoke zahtjeve funkcionalnosti.

Tuš stijene su idealno vizualno i funkcionalno rješenje. Iste maksimalno doprinose uštedi prostora, kao i stvaranju elegancije svojim jednostavnim i jedinstvenim linijama izvedbe. Tuš stijene su posebno praktične za male kupaonice jer stvaraju otvoren i jednostavan ambijent, a visoka stakla vizualno povećaju prostor zbog čega kupaonica djeluje prostranije i šire. Atraktivnost i svježina, komponente su tuš stijena koje su dizajnirane da pružaju jednostavan odlazak pod tuš, a ravan pod je siguran i pogodan za sve osobe. Također, jedna od prednosti odabira tuš stijena jest i da se iste vrlo lako održavaju i čiste, te ne zadržavaju višak vode na pločicama.

Uz Staklara Pino odaberite tuš stijene i darujete svojoj kupaonice prekrasnu estetiku modernosti, kao i zaista atraktivnu funkcionalnost najviše kvalitete.