Velika ogledala u kupaonici – popularan i jedinstven trend

article image

Dizajn kupaonice mora ispunjavati spoj vrhunske funkcionalnosti i famozne estetike – jedno ne ide bez drugoga. No, iako je funkcionalnost gotovo uvijek zagarantirana, odabir estetike i pravog dizajna ipak je samo u Vašim rukama. Ukoliko još uvijek tražite ono nešto čime biste postigli jedinstven dizajn linija, kao i visoku razinu elegancije i luksuza, zašto kao estetske detalje ne biste iskoristili staklo u realizaciji velikih ogledala?

Velika ogledala u kupaonici, osim što pružaju uistinu atraktivan izgled, vizualno proširuju prostor te stvaraju dojam izuzetne prostranosti. Jedan od popularnih načina iskorištavanja ogledala za stvaranje famoznog dizajna jest ogledalo kao dio zida – postavite ga na zid gdje je smješten umivaonik i time ćete dobiti fantastičan centralni element oko kojeg se vrti cijela kupaonica. Isto rješenje možete iskoristiti i za kadu – postavite kadu ispred velikog ogledala i dobit ćete jedinstven i moderan izgled kupaonice. Zidovi u ogledalima pružaju luksuz i eleganciju u iskoraku nove estetike i dizajna te predstavljaju idealna rješenja atraktivnosti.

Navedene ideje, kao i još brojne druge, za Vas može realizirati Staklar Pino. Koji god bio Vaš stil – moderni, elegantni, minimalistički, rustikalni ili industrijski – Staklar Pino realizirat će sve vizije i stvoriti Vašu kupaonicu iz snova!